E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Sobota, 20. 04. 2024
Svátek slaví Marcela
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

PENSION JÍZDÁRNA NA MORÁVCE (Beskydy)

Adresa: 

Morávka

Kapacita lůžek: 

23

 


Typ ubytování :

Penzion

Adresa :

232, 739 04, Morávka

Telefon :

+420 558 691 273

Mobil :

+420 777 691 270

Fax :

+420 558 691 276

E-mail :

reit@volny.cz

WWW :

www.skimoravka.cz

Počet lůžek 23 Pokoje se sociálním zařízením na pokoji TV na pokoji Telefon na pokoji Parkoviště K zapůjčení horská kola Jízdy na koních Restaurace

Mapa

Popis zařízení
Pension v klidném prostředí Beskyd v údolí řeky Morávky Vám nabízí neopakovatelnou atmosféru s individuálním přístupem ke všem hostům. Uvítáni jsou i hosté s malými dětmi i návštěvníky se psy, kočkami nebo koňmi. Každý rok je zde pořádána spousta akcí, např. jezdecký den s horským cross country, dětský den atd.

Specifikace provozu :

celoroční

Kapacita lůžek :

23

Služby objektu :
Můžete si vybrat z komfortních dvoulůžkových a jednoho třílůžkového pokoje s vlastním sociálním zařízením a sprchou. Na přání doplněny přistýlkou. Do všech pokojů je zaveden telefon a satelitní TV. Celková kapacita včetně přistýlek je 23 míst. K zapůjčení je video, horská kola nebo společenské hry.

V restauraci je nabízena pestrá celodenní nabídka jídel české kuchyně, především místní tradiční speciality z receptů našich babiček, valašské speciality ( halušky, střapačky, bramborové placky a řada dalších ). Restaurace je vytápěna stylovými kachlovými kamny.

Stylově jsou zvládnuty i velké akce až pro 150 hostů. Pořádání oslav, rautů, firemních i rodinných oslav, setkání, svatebních hostin, školení a pod. Připravována jsou rozličná slavnostní menu dle Vašeho přání. Pro větší společnost se pečí selata, husy, a další dle individuálních přání. K dispozici je PC, fax, magnetická tabule nebo flip schart, video. Výzdobu zajistí podle charakteru konané akce.

Nabízí výuku nebo jen zkoušku jízdy na koních pro začátečníky. Vše pod dohledem zkušených instruktorů na prostorné písečné jízdárně. Zkušeným nabízí skokovou dráhu nebo vyjížďky do terénu. Jsou pro Vás připraveni koně Petra s tříletým hříbětem Pablem, Parva, Karel a Arsén Lupin. Na Vaše děti se těší poníci Jurášek a Gumík, kteří je povozí na upraveném hřišti. Rádi pro Vás zapřáhnou bryčku nebo saně ( podle ročního období ).

Služby v okolí :
V okolí najdete tenisové kurty i volejbalové hřiště. Velké množství různě náročných cykloturistických a běžeckých tras. Můžete se vykoupat na koupališti, nebo využít saunu. Naše sjezdovka ski areál Morávka - Sviňorky se nachází nedaleko našeho pensionu.

Tisk zařízení

 

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 20.04.2024 AŽ 20.05.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Sobota 20.04.

25°C
12°C

Neděle 21.04.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

• Doporučení kamaráda
27% (19990)

• Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13839)

• Nabídka z reklamních letáků
18.9% (14008)

• Last minute
18.1% (13386)

• Prostřednictvím internetu
17.4% (12859)

Celkem hlasů: 74082

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.