E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Pátek, 19. 04. 2024
Svátek slaví Rostislav
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Ubytování a stravování

Penzion Panorama ve Žďáru

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

KEMPINK BESKYDY s.r.o. VE FRÝDLANTĚ n. O. (Beskydy)

Adresa: 

Frýdlant nad Ostravicí

 


Typ ubytování :

Kemp

Adresa :

Frýdlant nad Ostr., 739 11

Majitel :

p. Chovanec

Telefon :

+420 558 677 221
+420 558 677 271 mimo sezónu

Fax :

+420 558 677 271

E-mail :

zdenkochovanec@seznam.cz

Počet lůžek 110 chatky Karavan Stany Sprchové kabinky Umyvadlo Restaurace Venkovní posezení Ohniště
Kuchyňka Večery při živé hudbě Plavání volejbal, dětské hřiště, kuželky Stolní tenis Prodej Půjčovna kol Psi akceptováni Parkoviště

Ceník ubytování a služeb Mapa

Popis zařízení :
kempink se nachází v tichém prostředí na pravém břehu Ostravice, severně od Frýdlantu nad Ostravicí, v nadmořské výšce 362 m n.m. Areál je částečně obklopen jehličnatým a listnatým lesem, v noci osvětlen a hlídán. Příjezd možný po silnici E7 do Frýdku-Místku, odtud směr Frýdlant nad Ostravicí, případně ze silnice E85 v Rožnově odbočit na Frenštát pod Radhoštěm a Frýdlant nad Ostravicí. Silnice jsou značeny ve všech směrech. Nejbližší zastávka vlaku Pržno (2 km) nebo Frýdlant nad Ostravicí (2 km). Parkování uvnitř areálu u chat, karavanů, stanů.

Specifikace provozu :

sezónní 1.5. - 30.11., restaurace - celoroční provoz.

Kapacita lůžek :

110

Služby objektu :
V areálu campingu je k dispozici 110 lůžek ve dvou, tří , čtyř a pěti lůžkových chatkách, plocha pro cca 80 stanů a 30 karavanů s elektrickými přípojkami 220 V/10A. Celková travnatá plocha campu je 28 844 m².

Camping má také novou část v níž se nachází restaurace s vnitřní kapacitou pro 40 hostů a dvěmi terasami, z nichž jedna je pouze pro ubytované s posezením pod slunečníky, druhá zastřešená je přístupná pro širokou veřejnost s možností konání tanečních večerů, Caruso show, poslechových koncertů folkových zpěváků, apod. Před zraky návštěvníků jsou při všech akcích připravovány chutné speciality na rožni, prodej moravského sudového vína.

Do nové části campingu také patří objekt sociálního zázemí pro rekreanty, obsahující odděleně pro muže a ženy umývárny a kabinkové sprchy s teplou vodou a WC.
Návštěvníci nejvíce oceňují dva splavy na řece Ostravici, kde je možnost se krásně osvěžit, zaplavat a příjemně odreagovat. Pro ty, kteří dávají přednost koupání v bazénu je několik příležitostí v blízkém okolí. Pro náročnější je ve vzdálenosti 3 km směrem na Čeladnou golfové hřiště v překrásném prostředí Beskyd, kde mohou provést své první kroky i začátečníci.
V areálu campingu jsou k dispozici následující služby : ubytování v chatkách; plocha pro vlastní stany a plocha pro karavany; teplá a studená voda; kabinkové sprchy; elektrické přípojky pro karavany; samoobslužná kuchyňka; společenská místnost vč. TV a videa; hřiště pro děti, pískoviště, kolotoč, houpačky; hřiště pro dospělé (fotbal, volejbal); stolní tenis; kuželky; půjčovna sportovních potřeb, kol, šlapacích autíček, společenských her; zapůjčení pračky pro vlastní potřebu; praní prádla s obsluhou; v areálu se nacházejí čtyři ohniště; do areálu je povolen vstup se psy na vodítku; restaurace s terasami; obchod s potravinami.

Služby v okolí :
nákupní středisko - 1,5 km; stálá lékařská pomoc - 1,5 km; železniční stanice - 2 km; autobusová zastávka - 0,4 km; pošta - 1,5 km; autoservis - 1,5 km; tenisové kurty - 1 km; sauna, fit centrum, squash, beach volejbal, bazén - 1 km; rybolov - 0,1 km; golfové hřiště - 3 km; památník Ferdiše Duši - 1,5 km; Valašské muzeum - 20 km.
Východisko do Chráněné krajinné oblasti Beskyd - ideální podmínky pro pěší turistiku a cykloturistiku (17 tras); letiště - vyhlídkové lety nad celým pohořím Beskyd; paradlinding, ultra light; jízdárna - stáje s koňmi (možnost zajištění projížďky); zřícenina hradu Hukvaldy - rodiště Leoše Janáčka; městská památková rezervace Štramberk; muzeum vozidel Tatra v Kopřivnici; přehradní nádrže Baška (6 km), Olešná (12 km), Žermanice (24 km).

Datum aktualizace informací : 16.2.2004
Odpovědná osoba : p. Chovanec

Tisk zařízení

 

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 19.04.2024 AŽ 19.05.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Sobota 20.04.

25°C
12°C

Neděle 21.04.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

Doporučení kamaráda
27% (19949)

Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13812)

Nabídka z reklamních letáků
18.9% (13973)

Last minute
18.1% (13346)

Prostřednictvím internetu
17.4% (12825)

Celkem hlasů: 73905

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.