E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Sobota, 27. 04. 2024
Svátek slaví Jaroslav
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Ubytování a stravování

R+B Privat

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

HORSKÝ HOTEL KOH-I-NOOR (BIOCEL) SOLÁŇ VE VELKÝCH KARLOVICÍCH

Adresa: 

Kapacita lůžek: 

121

Minimální cena za lůžko: 

1250 CZK / 1250 CZK (V sezoně / Mimo sezonu)

 


Typ ubytování :

Horský hotel

Adresa :

Velké Karlovice, 756 06

Telefon :

+420 571 480 100

Fax :

+420 571 444 154

E-mail :

recepce@hotelsolan.cz

WWW :

www.hotelsolan.cz

Počet lůžek 121 WC na pokoji Sprchový kout na pokoji Umyvadlo TV na pokoji Telefon na pokoji Trezor v apartmánech Školící místnost Restaurace Venkovní posezení Kavárna
Bar Bazén Sauna Solárium Fitcentrum Masáže Kulečník Stolní tenis Psi akceptováni Parkování

Ceník ubytování a služeb Mapa

Popis zařízení :
Horský hotel Koh-I-Noor ( Biocel ) Soláň se nachází v malebném prostředí Beskyd, ve výšce 815 m n.m. Nabízíme Vám klidné prostředí vhodné k odpočinku, procházkám i náročnějším túrám po vrcholkách Javorníků. V zimě zde naleznete výborné podmínky pro sjezdové, či běžecké lyžování. Hotel je situován cca 12 km od Rožnova p. Radhoštěm směrem na Velké Karlovice. Autobusové spojení - zastávka Čarták sedlo.

Hotel nabízí po celý rok možnost strávit u nás krásnou rodinnou dovolenou, nebo si jen odpočinout od každodenního stresu v krásném prostředí Beskyd. Máme velkou zkušenost s pořádáním konferencí, firemních školení, či prezentací. Pořádání rautů, zahradních párty, grilování na terase ..... vše nač si vzpomenete zajistíme. Soukromé oslavy, či svatby třeba pod širým nebem.

Specifikace provozu :

celoroční

Kapacita lůžek :

121

Služby objektu :
Hotel nabízí ubytování v pokojích vybavených kompletním sociálním zařízením, barevnou televizí (včetně satelitních programů) a telefonem. Pokoj PLUS a apartmány jsou navíc vybaveny trezorem, ledničkou, manželskou postelí a komfortnější koupelnou. Ubytovat se můžete i se svým psem.

Hotelová restaurace (100 míst) je otevřena celý den. Jídelní lístek nabízí široký výběr krajových specialit, zvěřinu, jehněčí, pečené kačeny, či celá selátka ? Poskytováno je stravování formou snídaně, obědu a večeře. V restauraci j taneční parket.

K dalšímu vybavení hotelu patří, Coctail bar (kapacita 50 míst) k posezení a zábavě v odpoledních a večerních hodinách, billiard a ruský kulečník, kavárna s tanečním parketem (40 míst) a venkovní terasa (50 míst).

V ceně všech pokojů je zahrnut vstup do vyhřívaného bazénu (10 x 6 m), vertikálního solária, herny stolního tenisu a posilovny. K dispozici je také sauna pro 4-6 osob, rehabilitační služby (masáže, vířivá vana) a kosmetické služby, dětský koutek. V blízkém okolí pak tenisové kurty squash, bowling a jízda na koních.

V letní a zimní sezóně každý týden hraje živá hudební produkce. V úterý taneční a ve čtvrtek cimbálová hudba. Po dohodě zajištění reprodukované hudby. K zapůjčení vybavení pro školení a konference : diaprojektor, zpětný projektor, ozvučení, kamera pro přenos na pokoje, flipckart.

Datum aktualizace informací : 18.02.2004
Odpovědná osoba : Růčková Kateřina

Tisk zařízení

 

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 27.04.2024 AŽ 27.05.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Neděle 28.04.

25°C
12°C

Pondělí 29.04.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

• Doporučení kamaráda
26.9% (20110)

• Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13951)

• Nabídka z reklamních letáků
18.9% (14115)

• Last minute
18.1% (13497)

• Prostřednictvím internetu
17.4% (12986)

Celkem hlasů: 74659

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.