E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Neděle, 28. 04. 2024
Svátek slaví Vlastislav
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Ubytování a stravování

POLUBNÝ PENZION

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

HOTEL VEGA STAR *** VE ŠTĚPANICKÉ LHOTĚ ? BENECKO (Krkonoše)

Adresa: 

Štěpanická Lhota 46
514 01 Benecko

Mobil: 

+420 777 204 552

Fax: 

+420 481 540 978

E-mail: 

vega.star@atlas.cz

Web: 

http://www.vega-star.com

Kapacita lůžek: 

81

Minimální cena za lůžko: 

300 CZK / 300 CZK (V sezoně / Mimo sezonu)

 

Popis zařízení
*** VEGA STAR HOTEL leží v srdci Krkonoš v lyžařském a turistickém střediska Benecko (asi 150m od zastávky BUS u Obecního úřadu) a to na jižně orientovaném úbočí vrchu Žalý (1036 m.n.m.), v těsné blízkosti lyžařských vleků Skiareálu Benecko, běžeckých a turistických tras. Přímo u hotelu je velké hotelové parkoviště (pro hosty zdarma). Nabízí ubytování ve 2 dvoulůžkových, 19 dvou až třílůžkových pokojích a 4 apartmánech (dvě ložnice se dvěma a třemi lůžky). Všechny pokoje jsou s vlastním WC a koupelnou se sprchovým koutem, balkonem a jsou vybaveny barevnou televizí se satelitním příjmem. Na každém patře je společenská místnost nebo dětský koutek. Rodiny nebo vícečlenné skupiny jistě potěší hotelový BONUSOVÉ programy ? slevy ve vybraných obdobích. Stejně tak mnozí uvítají možnost vzít s sebou svého zvířecího miláčka zdarma! U větších skupin, školy a podobně lze sjednat individuální ceny a speciální podmínky.

Hotelová restaurace je otevřena denně od 11:00 do 22:00. Na návštěvníka čeká bohatá nabídka pokrmů a nápojů, bar (na přání od 21:00 až do 4:00), terasa s obsluhou. Na jídelním lístku restaurace lze najít hotová jídla, minutky - mezinárodní kuchyni (pstruh, losos, steaky ap.), českou kuchyni i krajové krkonošské speciality. Samozřejmostí je pestrý výběr vegetariánských jídel a dětská jídla. Labužníky potěší jídla na objednávku předem, jako je celá pečená kachna, husa, vepřová kolena, chateaubriand nebo jídla připravená jídla na lávovém grilu připravovaná na terase přímo před hosty apod. Snídaně jsou podávány v restauraci, zpravidla v podobě švédského stolu (buffet). Restaurant nabízíme též možnost zajištění speciálních akcí pro skupiny - večeře formou rautu, opékání selete, zabíjačkové hody, rybí hody, večery krajové kuchyně, slavnostní obědy a večeře (svatby, promoce, křtiny, oslavy výročí, narozenin, večírky, abiturientská setkání apod.) a také firemní akce.

V hotelu můžete aktivně odpočívat při stolním tenisu nebo při hře petánque na nově vybudovaném hřišti (mezinárodní norma 4x15m). (Pro hosty zdarma.) Pro nejmenší je k dispozici pískoviště, na rozlehlé louce přímo u hotelu lze hrát různé míčové a jiné hry. Půjčovna lyží, snowboardů a sáněk i technický servis přímo v hotelu. Pro relaxaci je hostům k dispozici sauna s velkou vířivou vanu s masážními tryskami.

Služby v místě a okolí
V zimě je přímo u hotelu v provozu vlek pro nejmenší děti, jejichž lyžařské začátky pod vedením zkušených instruktorů lyžování mohou rodiče sledovat z pohodlí hotelové restaurace. Na dohled se nachází též spodní stanice dalších tří vleků pro dospělé (známé jsou zejména vleky Kejnos a Liška), z nichž nejbližší (Macher) vyhovuje i méně vyspělým lyžařům. V létě lze využít široké nabídky aktivit pro volný čas v blízkém okolí - např. koupání na koupališti na Benecku (přibližně 100m od hotelu) nebo v nedalekém Vrchlabí (skluzavka), vyjížďky na koních (farma Hucul, Kněžická farma); případně si zahrát golf na šestijamkovém hřišti (Public golf hřiště Hančova bouda Benecko), nechat se vyvézt lanovkou z Herlíkovic na vrch Žalý a podráždit adrenalin sjezdem prudkých svahů na vypůjčených robustních koloběžkách nebo podniknout turistické či cykloturistické výlety do okolí. Do společnosti můžete vyrazit na diskotéku A-Club, do herny Bowling Bar (bowling, minigolf, billiard), do kavárny Café Harlekýn na Benecku u centrálního parkoviště nebo se vydat za zábavou do okolních horských středisek (Jilemnice a Vrchlabí 8 km, Rokytnice n. Jiz. a Špindl. Mlýn 20 km).

Tisk zařízení

 

SEZNAM ZAŘÍZENÍ V OKOLÍ:

  Památky

    • Zbytky hradu Štěpanice - Benecko

    • Rozhledna Žalý - Benecko

    • Trasa Horní Štěpanice - zřícenina hradu Štěpanice

  Sport

    • ZÁBAVNÍ CENTRUM BENECKO

    • Okružní trasa Benecko - Horní Štěpanice

  Kultura a zábava

    • BOWLING BAR

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 28.04.2024 AŽ 28.05.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Neděle 28.04.

25°C
12°C

Pondělí 29.04.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

• Doporučení kamaráda
26.9% (20113)

• Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13952)

• Nabídka z reklamních letáků
18.9% (14117)

• Last minute
18.1% (13498)

• Prostřednictvím internetu
17.4% (12989)

Celkem hlasů: 74669

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.