E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Pátek, 17. 05. 2024
Svátek slaví Aneta
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Ubytování a stravování

Penzion Slezský dům v Jeseníku

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

HOTEL PAVLA - VLACHOVICE

Adresa: 

 

Hotel Pavla

Typ ubytování:

hotel

Adresa:

Vlachovice
592 31

Telefon:

+420 566 619 245

Fax:

+420 566 619 045

Mobil:

+420 602 192 992

E-mail:

hotelpavla@hotelpavla.cz

www:

www.hotelpavla.cz

Počet lůžek - 80 Pokoj s WC Pokoj s umyvadlem Pokoj se sprchou Pokoj s vanou Pokoj s balkónem Pokoj s rádiem TV se satelitem Veřejný telefon Fax v objektu
Internet v objektu Jazykové znalosti Stravování Kavárna Drink bar Zahradní restaurace Gril Konferenční místnost Klubovna Taneční parket
Masáže Bazén Sauna Sportoviště Tenisové kurty Stolní tenis Billiard, kulečník Půjčovna kol Půjčovna lyží Úschovna lyží
Parkoviště Trezor Kreditní karty Akceptujeme zvířata


Popis zařízení
Penzion se nachází na břehu rybníka Sykovec v malebné oblasti Horácka - v srdci CHKO Žďárské vrchy - nedaleko známého střediska Tři studně. Svou polohou ležící v nadmořské výšce 760 m.n.m je ideální pro aktivní dovolenou v kterémkoliv období roku.

Nabízí kapacitu 80 lůžek ve 27 2 - 5 lůžkových pokojích. Každý pokoj je vybaven koupelnou, toaletou, rádiem, TV-SAT a balkónem. Hotel je vhodný pro rodinnou rekreaci, ale i pro skupinové pobyty včetně školení a firemních akcí. (K dispozici je salónek pro 15 osob a také konferenční sál pro 60 ? 70 osob s veškerým potřebným vybavením.)

Pro hotelové hosty je k dispozici restaurace s kapacitou 90 osob s celodenním provozem, vinárna pro 45 osob a letní terasa. Hotel nabízí stravování ve všech režimech ? ubytování se snídaní, s polopenzí i plnou penzí. Snídaně: formou studeného stolu + teplá nabídka, nápoje nebo snídaňový jídelní lístek výběr 36 druhů snídaní. Obědy: jednotná polévka, výběr ze 2 druhů hlavních jídel. Večeře: předkrm a desert jednotný, hlavní jídlo výběr ze 7 druhů. V nabídce hotelové restaurace je velký výběr z 80 tradičních jídel i specialit.

Hotel Pavla - Vysočina je přizpůsoben pro všechny typy rekreací. Přímo v areálu hotelu je hřiště pro všechny druhy míčových her, dětské hřiště a ohniště s posezením. Rekreaci spojenou s koupáním a opalováním umožňuje umístění hotelu při břehu rybníka Sykovec a také venkovní bazén hotelu. Hotel nabízí také masáže, saunu, stolní tenis, kulečník. Hosté mohou využít půjčovny horských kol a půjčovny lyží. Další možností je využití tenisových kurtů které leží cca 50m od hotelu. V zimním období v bezprostřední blízkosti hotelu vedou upravené turistické lyžařské tratě. Milovníci sjezdovek si přijdou na své na 3 km vzdálené upravované a uměle zasněžované sjezdovce na Harusově kopci, která navíc díky osvětlení nabízí atraktivní večerní lyžování.

Specifikace provozu:

celoroční

Počet pokojů:

27 jedno- až pětilůžkových pokojů

Kapacita lůžek:

80 lůžek

Služby v místě a okolí
Vlachovice leží v centru CHKO Žďárské vrchy - oblasti protkané množstvím turistických cest, cyklotras a v zimních měsících i kvalitních lyžařských běžeckých tratí. V místě je autobusová zastávka, obchod, benzinová čerpací stanice, krytý bazén, přírodní koupaliště u rybníka Sykovce. V nedalekém Novém Městě na Moravě (6 km) je plný rozsah služeb - množství obchodů všeho druhu, supermarkety, banka, bankomaty, pošta, bowling, squash, fitness a vlakové spojení a také lyžařský vlek. V okolí jsou i další příležitosti sportovního vyžití: tenis - Fryšava (2 km), minigolf - Medlov (4 km), golf - Svratka (15 km). Ve zhruba 25 km vzdálené Zvoli je také centrum rodinné zábavy - Westernové městečko Šiklův Mlýn.

Tisk zařízení

 

SEZNAM ZAŘÍZENÍ V OKOLÍ:

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 17.05.2024 AŽ 17.06.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Sobota 18.05.

25°C
12°C

Neděle 19.05.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

• Doporučení kamaráda
26.9% (20280)

• Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (14107)

• Nabídka z reklamních letáků
18.9% (14258)

• Last minute
18.1% (13658)

• Prostřednictvím internetu
17.4% (13148)

Celkem hlasů: 75451

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.