E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Čtvrtek, 28. 03. 2024
Svátek slaví Soňa
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Ubytování a stravování

Pension Markus Frymburk

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

PENZION U HOLUBŮ NA ČELADNÉ (Beskydy)

Adresa: 

Čeladná

Kapacita lůžek: 

50

Minimální cena za lůžko: 

300 CZK / 300 CZK (V sezoně / Mimo sezonu)

 


Typ ubytování :

Penzion

Adresa :

č.p. 806, 739 12 Čeladná

Telefon :

+420 558 684 060

Fax :

+420 573 339 369

E-mail :

barnet.cz@tiscali.cz
penzion.uholubu@beskydy.cz

WWW :

www.uholubu.com



Počet lůžek 50 Pokoje se sociálním zařízením na pokoji Společné Společné salónek Restaurace Stravování Zahradní restaurace Ohniště, grily, opékání
Parkoviště Základní drogerie na recepci Jazykové znalosti personálu TV na pokoji Rádio v apartmá telefon na recepci Ubytování s domácím zvířetem (pes, kočka) Kulečník Stolní tenis Tenis
Pravidelné taneční večery Pískoviště, dětské hřiště (houpačky, prolézačky), venkovní šachovnice

Ceník ubytování a služeb Mapa

Popis zařízení :
Penzion se nachází v okrajové části obce Čeladná na úpatí hory Smrk. Penzion disponuje vlastním parkovištěm s dostatečnou kapacitou (i pro autobusy), parkování zdarma. Nejbližší autobusová zastávka - Čeladná Kněhyně je od penzionu vzdálena 300 m, nejbližší zastávka vlaku - Čeladná - 6 km (na požádání je možný odvoz z nádraží - zdarma).

Specifikace provozu :

celoroční

Kapacita lůžek :

50

Služby objektu :
Ubytování ve dvou a čtyř lůžkovém apartmá se sociálním zařízením, TV, rádiem, s možností přistýlky nebo ve dvou / tří / čtyřlůžkovém pokoji se společným sociálním zařízením. Ubytování je vázáno na stravu, minimálně snídaně.

Restaurace s barem (celkem 110 míst), salónek (25 míst), zahradní restaurace bez obsluhy (50 míst). Možnost rodinných oslav, dětských táborů, ozdravných pobytů, konferencí, školení (tabule, meotar). Lze pořádat dvě akce současně - pronájem salónku (speciálně provedené odhlučnění místnosti). Parket. Listovní zásilky a základní drogerie na recepci (10 hod - 20 hod), jazykové znalosti personálu - angličtina, němčina. Ubytování s domácím zvířetem, vyžadován očkovací průkaz. Pískoviště, dětské hřiště (houpačky, prolézačky), venkovní šachovnice - Šachy, Dáma, Člověče, nezlob se (záloha). Travnaté hřiště pro kopanou, tenisový kurt - antuka, kurt na volejbal a nohejbal (zapůjčení potřeb). Ohniště, grily, opékání (selata, makrely, klobásy) i periodicky pro veřejnost. V salónku kulečník, nástěnné elektronické šipky. Stolní tenis (zapůjčení potřeb). Bazén a sauna v blízkém hotelu Čeladenka (200 m). Pravidelné taneční večery, country, folk - pro všechny generace. Možnost stanování.

SVATBY, RODINNÉ OSLAVY, FIREMNÍ VEČÍRKY, RAUTY - Mimo standartní zajištění oslav nabízíme: svatební dorty, květinovou výzdobu prostor hudbu, foto, video, zábavný program, ubytování přímo v areálu, zdarma pro novomanžele ubytování v apartmánu, konání obřadu ve venkovním areálu (krásné prostředí). KE KAŽDÉMU KLIENTOVI INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP, RESPEKTUJEME FINANČNÍ ROZPOČET, POŽADAVKY, VKUS I APETIT.

Služby v okolí :
Potraviny (1 km od objektu). Domácí potřeby, drogerie, kadeřnictví, kino, pošta, lékař (i dětský), nemocnice, koupaliště, tenisový kurt, golfové hřiště - Čeladná. Cykloturistika, turistika - turistické značky směr Kunčice p. O., Pustevny, Smrk, Ostravice. V zimě sjezdovky pro začátečníky i pokročilé 500 m od objektu (500m dlouhá POMA, převýšení 120 m). Erotický salón v Metylovicích (13 km). Jízdárna v Kunčicích pod Ondřejníkem. Koupání, loďky, rybolov na přehradě Olešná nebo Baška.

Datum aktualizace informací : 9.2.2004
Odpovědná osoba : p. Barnet

Tisk zařízení

 

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 28.03.2024 AŽ 28.04.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Pátek 29.03.

25°C
12°C

Sobota 30.03.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

Doporučení kamaráda
27% (19767)

Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13691)

Nabídka z reklamních letáků
18.9% (13847)

Last minute
18% (13208)

Prostřednictvím internetu
17.3% (12676)

Celkem hlasů: 73189

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.