E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Neděle, 05. 05. 2024
Svátek slaví Klaudie
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

PENZION BESKYDY - SME a.s. NA KRÁSNÉ (Beskydy)

Adresa: 

Krásná

Kapacita lůžek: 

70

Minimální cena za lůžko: 

390 CZK / 390 CZK (V sezoně / Mimo sezonu)

 


Typ ubytování:

PENZION

Adresa:

Krásná, Visalaje
739 04, pošta Pražmo

Telefon:

+420 558 646 166

Fax:

+420 558 646 166

www:

www.beskydy.cz/penzionbeskydy

Počet lůžek 70, pokojů 21 Parkoviště, kapacita 16 míst, i autobus kromě zimního období Masáže - na objednávku (po dohodě). Klasické masáže, rekondiční, sportovní (externí masér). Pískoviště, prolézačky, houpačky, kuželky Pokoje se sociálním zařízením Venkovní ohniště Kulečník Stolní tenis Posilovna, tělocvična - v jedné místnosti Bazén v objektu, v ceně ubytování Víceúčelová místnost pro školení a konference; tabule, plátno, projektor, videookruh Půjčovna lyžařských potřeb (kompletní soupravy - 8x běžecké i sjezdové lyže, boby, sáňky Sauna, u bazénu, vybavení na vodní terapii Půjčovna horských kol (2x dětské, 2x dámské, 4x pánské)
tenisový a volejbalový kurt Bar Restaurace s terasou Němčina, angličtina Možnost platby kreditními kartami Akceptujeme psy a kočky

Ceník ubytování a služeb

Popis zařízení
Penzion Beskydy se nachází v malebné přírodě pohoří Beskyd na Moravsko-Slovenském pomezí, v blízkosti křižovatky beskydských turistických cest - Travný (1203 m), Bílý Kříž (898 m), Gruň, Lysá hora (1323 m). Penzion nabízí komfortní ubytování v pohodlně zařízených pokojích, které svým vybavením uspokojí i náročnější hosty. Přístupová cesta k penzionu je v létě i v zimě stejná. U penzionu je lyžařský vlek POMA s bufetem patřícím penzionu.


Specifikace provozu:

celoroční

Počet pokojů:

21

Kapacita lůžek:

70

Služby objektu:
Restaurace (s terasou) - kuchyně - od 7 hod do 20 hod každý den. Výběr z 50 druhů jídel, minutky, balíčky možné. Pro ubytované - hotová jídla s výběrem ze 3 druhů jídel specifikovaná s denním předstihem. Služby zařízení : jídelna - 54 míst (pro ubytované), jídelna - 28 míst (pro příchozí), kuřácká kavárna (18 míst), nekuřácká kavárna (12 míst). Každá místnost je samostatná - uzavíratelná. Pro rodinné oslavy - maximálně 30 míst (kavárna), možno i 50 osob (jídelna). Pivo RADEGAST 12° 19,- Kč. Venkovní ohniště a denní bar v restauraci (7 míst).

Víceúčelová místnost - možnost školení, konferencí - 40 osob. Zpětný projektor, videookruh, tabule, plátno, flipchart, dataprojektor, DVD, panaboard, zesilovač, připojení na internet. Může sloužit jako klubovna, posilovna, tělocvična (cvičení aerobiku). Místnost pro ubytované již v ceně.

Tenisový a volejbalový kurt - umělý povrch (NISA PLAST) - zapůjčení potřeb (míče, tenisové potřeby), stolní tenis, tělocvična, posilovna (jedna místnost), streetball, ruské kuželky, kulečník, pískoviště (prolézačky, houpačky).

Vnitřní bazén, sauna, masáže - krytý v objektu, rozměr 4 x 8 m, 130 cm hloubka, pro ubytované v ceně ubytování, bazén otevřen pro ubytované od 7.00 do 22.00 hod., pro externí příchozí 2 hodiny denně. Sauna se nachází u bazénu. Vybavení na vodní terapii - perličková, trysková, čtyřkomorová vana (každá končetina v lázni jiné teploty), skotské střiky, masáže - na objednávku (po dohodě). Klasické masáže, rekondiční, sportovní (externí masér).

Půjčovna horských kol (4 pánské, 2 dámské, 2 dětské), půjčovna lyžařských potřeb (kompletní soupravy - 8x běžecké i sjezdové lyže, boby, sáňky).

Lyžařský vlek POMA 160 m od penzionu. U vleku je bufet, patřící penzionu.

Penzion disponuje vlastním parkovištěm o kapacitě 16 míst s možností parkování autobusů (kromě zimního období). Lze využít velké parkoviště 100 m od penzionu - placené. Objekt je vzdálen 100 m od nejbližší autobusové zastávky.

Možnost rodinných oslav, školení, konferencí. Rekondiční, relaxační pobyty. Jazykové znalosti personálu - němčina, angličtina. Možnost platby kreditními kartami (elektronickými, VISA, EUROCARD, MATERCARD). Ubytování s domácím zvířetem (kočka, pes) - očkovací průkaz vyžadován. Recepce otevřena od 6 hod do 22 hod.

Služby v okolí:
Raškovice - domácí potřeby, drogerie (hygienické potřeby na recepci), lékař, kadeřnictví
Zlatník (3,5 km) - potraviny
Pražmo - pošta -(listovní zásilky na recepci)
Cykloturistika, běžecké tratě, turistika (křižovatka cest - Prašivá, Gruň, Lysá hora, Travný). Lyžařský vlek 160 m - POMA, 300 m - Visalaje (Areál Zlatník, Lysá hora).

Datum aktualizace informací : 10.5.2004
Odpovědná osoba : pí. H. Fingrova

Tisk zařízení

 

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 05.05.2024 AŽ 05.06.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Neděle 05.05.

25°C
12°C

Pondělí 06.05.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

• Doporučení kamaráda
26.9% (20147)

• Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13992)

• Nabídka z reklamních letáků
18.9% (14143)

• Last minute
18.1% (13542)

• Prostřednictvím internetu
17.4% (13027)

Celkem hlasů: 74851

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.