E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Pátek, 29. 03. 2024
Svátek slaví Taťána
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Ubytování a stravování

Privat LUMIRO

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

PENZION ZLATÁ VYHLÍDKA VE STUDENOVĚ - ROKYTNICE NAD JIZEROU (Semily a Podkrkonoší)

Adresa: 

Studenec

Kapacita lůžek: 

60

Minimální cena za lůžko: 

300 CZK / 300 CZK (V sezoně / Mimo sezonu)

 

Penzion Zlatá Vyhlídka

Typ ubytování:

Penzion

Adresa:

Studenov 14
512 44 Rokytnice nad Jizerou

Telefon:

+420 481 522 266

Mobil:

+420 777 306 438

Počet lůžek 51 Veřejné WC Pokoj s umyvadlem Pokoj se sprchou Veřejný telefon Jazykové znalosti Stravování Kavárna Drink bar Gril
Televizní místnost Klubovna Sauna Stolní tenis Billiard, kulečník Půjčovna kol Úschovna lyží Parkoviště Směnárna Akceptujeme zvířata


Popis zařízení
Penzion Zlatá vyhlídka (860 m n.m.) se nachází v krásném klidném prostředí západních Krkonoš nedaleko turistického a lyžařského centra Rokytnice nad Jizerou. Díky své poloze je ideálním místem jak pro zimní sporty, tak pro celosezónní rodinnou rekreaci, letní tábory, školy v přírodě, školení apod. Penzion nabízí ubytování ve dvou až pětilůžkových pokojích s možností přistýlky. Na pokojích je umyvadlo s teplou a studenou vodou a rádio. Sprchy a WC jsou společné na poschodí. Část pokojů má vlastní sprchu. (Kapacita takto vybavených pokojů je 22 lůžek.) Stravování probíhá formou plné penze nebo polopenze, snídaně formou švédských stolů.

V blízkosti penzionu jsou lyžařské vleky pro děti i nejnáročnější lyžaře v délce 200 až 1300 m, koupaliště, fotbalové hřiště, koňská jízdárna. V penzionu je k dispozici bar, sauna, stolní tenis, TV místnost, šipky, kulečník, půjčovna horských kol. U objektu je také otevřené ohniště s možností grilování. Pro skupiny je možno zajistit doplňkové služby - autobusová doprava, exkurse v blízkých sklárnách, večerní diskotéka, pronájem sportovišť - fotbal, volejbal, rožnění selat... V létě je možno parkovat přímo u objektu v zimně je možno dohodnout dopravu rolbou.

Specifikace provozu:

celoroční

Počet pokojů:

14 z toho 3 dvoulůžkové, 5 třílůžkových, 3 čtyřlůžkové, 2 pětilůžkové a 1 osmilůžkový

Kapacita lůžek:

51 lůžek, 9 přistýlek

Služby v místě a okolí
Středisko Rokytnice n. J. leží v malebném údolí, dominantu zde tvoří hřeben Studenova a Kotle, který se vypíná až do výše 1434m n.m. Zdejší terény poskytují výborné lyžařské i turistické trasy. Na hřebeny okolních kopců a hor vede 24 lyžařských vleků, sedačková lanovka, mnoho turistických zimních tras. Pro lyžaře jsou zde kvalitně upravené sjezdové tratě, pro vášnivé lyžaře je zde možnost večerního lyžování. (Celková přepravní kapacita Rokytnice nad Jizerou je 13.900 lyžařů za 1 hodinu na 18, 6 km sjezdových tratích.) Vybavenost doplňují lyžařské školy a půjčovny lyží. Letní Rokytnice nad Jizerou nabízí nepřeberné množství letních značených turistických cest a stezek, cykloturistické trasy, půjčovny kol, tenisové kurty. Celoročně lze využít kuželnu, nové bowlingové centrum, sportovní halu, sauny a fitness centra. V letních měsících čeká na návštěvníky také jízdárna. Je zde několik útulných vináren a hospůdek, diskotéky, kino, bary, restaurace a bistra. Ve městě je celá škála obchodů, směnárny, počta, banky i bankovní automat. Koupaliště ? Jablonec nad Jizerou (5 km), krytý bazén ? Harrachov (10 km), Jilemnice (20 km), Golf ? Harrachov.

Tisk zařízení

 

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 29.03.2024 AŽ 29.04.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Sobota 30.03.

25°C
12°C

Neděle 31.03.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

Doporučení kamaráda
27% (19817)

Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13729)

Nabídka z reklamních letáků
18.9% (13889)

Last minute
18.1% (13261)

Prostřednictvím internetu
17.3% (12728)

Celkem hlasů: 73424

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.