E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Čtvrtek, 28. 03. 2024
Svátek slaví Soňa
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Ubytování a stravování

Penzion Apollo - Hlinné

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

HORSKÝ HOTEL VÁLCOVNY NA OSTRAVICI (Beskydy)

Adresa: 

Ostravice

 


Typ ubytování :

Horský hotel

Adresa :

739 14, Ostravice

Telefon :

+420 558 682 212

Fax :

+420 558 682 213

E-mail :

posta@hotelvalcovny.cz

WWW :

www.hotelvalcovny.cz

Kapacita 128 Parkoviště pro ubytované, kapacita 40 míst Dětské hřiště, prolézačky, houpačky. Platby i kreditními kartami: VISA, EUROCARD, MASTERCARD. Směnárna Jazykové dovednosti - polsky, německy, anglicky. Pobyty pro tělesně postižené, rekondiční pobyty. Kulturní místnost (TV, satelit, zpětný projektor, magnetická tabule, video, společenské hry). TV v kulturní místnosti. Stolní tenis (zapůjčení potřeb - 10 Kč/hod) Koupaliště, venkovní koupaliště 20 m x 6 m, hloubka 1,4 m. Bazén, vnitřní bazén s protiproudem 7 m x 6 m, hloubka 1,25 m. Možnost pořádání školení, konferencí, lyžařských výcviků, rodinných oslav. Pokoje se sociálním zařízením
Bar - kapacita 60 míst, u baru 10 míst. Živá i reprodukovaná hudba. Taneční parket. Venkovní ohniště, gril, možnost přípravy jídel (roštování) 1 x týdně taneční večery s živou nebo reprodukovanou hudbou. Kulečník - billiard (20 Kč/hod) Možnost ubytování s domácím zvířetem (pes, kočka 60,- Kč, očkovací průkaz)

Ceník ubytování a služeb Lokalizace hotelu na mapě

Popis zařízení
Horský hotel Válcovny se nachází v obci Ostravice ve výšce 560 m n.m. pod horou Smrk. Je vzdálen cca 2 km od středu obce. V roce 1997 hotel prošel celkovou rekonstrukcí. Autobusem se lze dostat přímo k hotelu, nejbližší vlaková stanice je vzdálena 2 km. Hotel disponuje vlastním parkovištěm o kapacitě 40 míst. Dostupnost objektu je stejná v zimě i v létě. Možnost pořádání školení, konferencí, lyžařských výcviků, rodinných oslav, ale i pobytů pro tělesně postižené a rekondiční pobyty. Jednou týdně jsou pořádány taneční večery s živou hudbou.V zimním období jsou pořádány okružní vyhlídkové jízdy na saních tažených koňmi, v letním období v kočáře.

Specifikace provozu :

celoroční

Kapacita lůžek :

128

Služby objektu :
Restaurace, terasa, bar, salónky, krytý bazén, sauna. Kulečník - billiard, kulturní místnost (TV, satelit, zpětný projektor, magnetická tabule, video, společenské hry). Koupaliště (zdarma), volejbalový kurt - antuka (zapůjčení potřeb zdarma), stolní tenis, venkovní ohniště, gril, možnost přípravy jídel (roštování). Dětské hřiště, prolézačky, houpačky. Jednou týdně taneční večery - živá hudba. Půjčovna lyžařských potřeb. Jazykové znalosti personálu - němčina, angličtina. Platby i kreditními kartami: VISA, EUROCARD, MASTERCARD. Možnost ubytování s domácím zvířetem (očkovací průkaz vyžadován). Listovní zásilky - na recepci. Recepce: 7:30 - 21 hod (rezervace pobytu je možná přímo na recepci) - pokud je pobyt rezervován, lze nastoupit i později (noční služba). Drogerie - hygienické potřeby v hotelu.

Služby v okolí :
Frýdlant n.O. - banka (KB, ČS), bankomat (ČS), Relaxační centrum Kotelna - bazén, squash, whirpool.
Ostravice - dom. potřeby - nákupní středisko , fotbalové hřiště, lékař, pošta, potraviny, bazén, rehabilitační centrum.
Čeladná (15 km) - jízdárna, golfové hřiště.
Bílá (16 km) - minigolf.
Lyžařský vlek - Bílá (délka 1000m, sněžná děla), Mezivodí (délka 600m, sněžná děla), Ostravice (délka 500m).
Ideální terény pro cykloturistiku, běžecké tratě, turistické trasy. Pro rybolov zajistí povolení.
Výlety: Hukvaldy - zřícenina hradu, rodiště Leoše Janáčka; Štramberk - městská památková rezervace, Trúba; Kopřivnice - Muzeum automobilů; Valašské muzeum v přírodě v Rožnově p.R.; Ostrava; Frýdek - Místek - zámek.

Tisk zařízení

 

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 28.03.2024 AŽ 28.04.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Pátek 29.03.

25°C
12°C

Sobota 30.03.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

Doporučení kamaráda
27% (19768)

Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13691)

Nabídka z reklamních letáků
18.9% (13850)

Last minute
18% (13209)

Prostřednictvím internetu
17.3% (12676)

Celkem hlasů: 73194

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.