E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Neděle, 05. 05. 2024
Svátek slaví Klaudie
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

PENZION ANETA V SOBĚŠOVICÍCH (Beskydy)

Adresa: 

Soběšovice

Kapacita lůžek: 

45

 


Typ ubytování:

PENZION

Adresa:

Soběšovice, č.p. 14
739 22, Soběšovice

Telefon:

+420 558 664 265

Mobil:

+420 603 107 202

www:

www.beskydy.cz/penzionaneta

Počet lůžek 45, pokojů 11 Parkoviště pro ubytované Dětské hřiště,  (pískoviště, prolézačky), ruské kuželky Pokoje se sociálním zařízením Restaurace s denním barem. Zastřešené ohniště, grilování ryb a selat v posezení v zahradě Posezení v letní zahradě s výčepem, zastřešeným ohništěm a grilováním ryb a selat Kulečník - hodina / 30 Kč 2 tenisové antukové kurty Akceptujeme psy, den / 20 Kč

Lokalizace hotelu na mapě

Popis zařízení
Penzion Aneta se nachází 5 km od Havířova a 11 km od Frýdku-Místku, v bezprostřední blízkosti pláže Žermanické přehrady, v její nejatraktivnější lokalitě. Penzion disponuje vlastním parkovištěm, pro ubytované hosty zdarma. Nejbližší autobusová zastávka je v Soběšovicích.

Penzion má 2 čtyřlůžkové apartmány se sociálním zařízením, 1 dvoulůžkový apartmán se sociálním zařízením, 2 dvoulůžkové apartmány (s možností 2 přistýlek) se sociálním zařízením, 1 šestilůžkový apartmán se sociálním zařízením a 5 čtyřlůžkových chat s možností přistýlky.

Specifikace provozu:

celoroční

Počet pokojů:

11

Kapacita lůžek:

45

Služby objektu:
K dispozici je restaurace s denním barem, posezení v letní zahradě s výčepem, zastřešeným ohništěm a grilováním ryb a selat, dětské hřiště (pískoviště, prolézačky), dva tenisové kurty (antuka) - zapůjčení potřeb, ruské kuželky, kulečník, nedaleko objektu půjčovna lodí. V chatách je povolen pobyt se psem - (20,- Kč/den) - očkovací průkaz je vyžadován. Možnost pořádání rekondičních pobytů, rodinných oslav, školení i konferencí. Recepce otevřena do 22 hod, po domluvě se lze ubytovat i později.

Služby v okolí:
200 m od objektu se pravidelně pořádají diskotéky a taneční večery.
V obci je prodejna smíšeného zboží, pošta. V Havířově Komerční banka a ČSOB. V okolí jsou turistické a cyklistické trasy (výlety do blízkých Beskyd a do Polska - hraniční přechod v Č.Těšíně je vzdálen 11km), u hrázného lze objednat exkurzi hráze. V přehradě Žermanice koupání, rybolov, vodní sporty. Majitelka zprostředkuje jízdu na koni.
Výlety: Hukvaldy - zřícenina hradu, rodiště Leoše Janáčka; Štramberk - městská památková rezervace, Trúba; Kopřivnice - Muzeum automobilů; Valašské muzeum v přírodě v Rožnově p.R.; Ostrava; Frýdek - Místek - zámek.

Tisk zařízení

 

SEZNAM ZAŘÍZENÍ V OKOLÍ:

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 05.05.2024 AŽ 05.06.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Pondělí 06.05.

25°C
12°C

Úterý 07.05.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

• Doporučení kamaráda
26.9% (20148)

• Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13992)

• Nabídka z reklamních letáků
18.9% (14143)

• Last minute
18.1% (13542)

• Prostřednictvím internetu
17.4% (13027)

Celkem hlasů: 74852

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.