E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Úterý, 16. 04. 2024
Svátek slaví Irena
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

HOTEL FREUD NA OSTRAVICI (Beskydy)

Adresa: 

Ostravice

Kapacita lůžek: 

70

Minimální cena za lůžko: 

160 CZK / 160 CZK (V sezoně / Mimo sezonu)

 


Typ ubytování:

HOTEL

Adresa:

č.p. 190
739 14, Ostravice

Telefon:

+420 558 682 226

Fax:

+420 558 640 820

Mobil:

+420 603 521 036,
+420 603 511 829

E-mail:

recepce@hotelfreud.cz

www:

www.beskydy.cz/hotelfreud

Počet lůžek 70,  apartmá - 2 lůžka + 2 přistýlky, pokoj - 2 lůžka, pokoj - 3 lůžka, pokoj - 4 lůžka, pokoj - 5 lůžek Částečně Němčina Možnost snídaní, polopenzí i plných penzí. Kulečník v restauraci Taneční večery, diskotéky Zahradní restaurace Pod kaštany, 500 míst Apartmá s WC na pokoji Pokoje mimo apartmá mají toalety společné Apartmá - pokoj s vanou Apartmá - pokoj se sprchou Pokoje mimo apartmá mají společnou sprchu Apartmá - TV na pokoji Apartmá - Telefon na pokoji Apartmá - internet na pokoji Apartmá - kuchyňka s vybavením - mikrovlnka, lednice
Tělocvična - nehejbal, volejbal, vybíjená, zapůjčení sítě a míčů. Akceptujeme zvířata, očkovací průkaz vyžadován Půjčovna kol

Ceník ubytování a služeb Lokalizace hotelu na mapě

Popis zařízení
Hotel Freud je přímo v srdci rekreační oblasti Beskyd v podhorské obci Ostravice. Již více než sto let nabízí své služby návštěvníkům obce, základně mnoha turistických cest. Jako na dlani z hotelu FREUD vidíte hřebeny a údolí beskydských hor, které zvou do přírody. Dobře značené turistické a lyžařské "cesty" nabízí nevšední a překvapující rozhledy, jimž dominují pohledy z Lysé hory (1 324 m). Domácí i zahraniční návštěvníci nikdy neopomenou navštívit restauraci i pivnici v hotelu FREUD. Při dobrém jídle, pití a rekreačním kulečníku je čas na rozmluvy s přáteli o zážitcích z cest. Nejbližší vlaková stanice je vzdálena 50 m.

Ubytování není vázáno na žádnou formu stravování. Možnost podávání snídaní, polopenzí, plných penzí.

Specifikace provozu:

celoroční

Počet pokojů:

21

Kapacita lůžek:

70

Služby v objektu:
Restaurace, salónek - možnost pořádání oslav a školení (50 míst), velký sál s jevištěm a balkónem pro kulturní vystoupení (parketová podlaha) - až 400 míst, pivnice - kulečník, v sezóně zahradní restaurace, venkovní ohniště s posezením, kulturní místnost s možností připojení TV, víceúčelové hřiště - volejbal, nohejbal, vybíjená, zapůjčení sítě a míče, víceučelová tělocvična. Součástí hotelu je večerka s celodenním provozem. Provozování diskoték a tanečních večerů. Pořádání rodinných oslav (svatby) - až do 120 osob, školení a konferencí - až do 160 osob, kulturních vystoupení. Možnost ubytování dětských táborů na vlastním pozemku hotelu, možnost postavení stanů. Ubytování s domácím zvířetem, očkovací průkaz vyžadován. Recepce - provozní doba shodná s pivnicí a restaurací. Jazykové znalosti personálu - částečně němčina.

Služby v okolí
K plavání je možno využít místního koupaliště s tobogánem, krytý bazén, splavů v řece Ostravici nebo některou z vodních nádrží v okolí. V obci můžete navštívit saunu, rehabilitační centrum, posilovnu, bowling a hudební produkce. Směnárna - pošta Ostravice nebo hotel Odra. Banka (KB, ČS), bankomat (ČS) - Frýdlant nad Ostravicí. Lékarna, praktický a zubní lékař, opravna aut - Ostravice.
Ideální terény pro cykloturistiku, běžecké tratě, turistické trasy (Smrk, Podolánky, Lysá hora, Třeštík, Visalaje, Gruň). Možnost rybaření, jízdy na koni, paraglidingu a tenisu.

Tisk zařízení

 

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 16.04.2024 AŽ 16.05.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Středa 17.04.

25°C
12°C

Čtvrtek 18.04.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

Doporučení kamaráda
27% (19892)

Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13776)

Nabídka z reklamních letáků
18.9% (13929)

Last minute
18.1% (13302)

Prostřednictvím internetu
17.3% (12778)

Celkem hlasů: 73677

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.