E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Neděle, 19. 05. 2024
Svátek slaví Ivo
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Ubytování a stravování

Penzion Panorama ve Žďáru

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

PENZION TAVBA V KAMENICKÉM ŠENOVĚ (Lužické hory)

Adresa: 

Kamenický Šenov

Kapacita lůžek: 

96

Minimální cena za lůžko: 

160 CZK / 160 CZK (V sezoně / Mimo sezonu)

 

Penzion Tavba

Typ ubytování:

Penzion

Adresa:

Smetanova 636
471 14 Kamenický Šenov

Telefon:

+420 487 767 390

Fax:

+420 487 767 390

www:

www.penzion-tavba.wz.cz

Počet lůžek 96 Pokoj s WC Veřejné WC Pokoj s umyvadlem Veřejná sprcha Pokoj s vanou Veřejná koupelna Pokoj s balkónem Veřejný telefon Fax v objektu
Internet v objektu Jazykové znalosti Stravování Kavárna Drink bar Zahradní restaurace Gril Televizní místnost Konferenční místnost Klubovna
Taneční parket Sportoviště Stolní tenis Billiard, kulečník Parkoviště Bezbariérový přístup Akceptujeme zvířata


Popis zařízení
Hlavní budova penzionu Tavba byla postavena v roce 1928 konsorciem lékařů českých, německých, rakouských a sloužila až do 50. let jako přírodní léčebný ústav-sanatorium. Nedaleko od penzionu v borovém lese vyvěrá pramen léčivé vody nazývaný ?žába?. První zprávy o tomto prameni pocházejí z roku 1931.

V hlavní budově je k dispozici 70 lůžek v jedno-, dvou-, tří-, a čtyřlůžkových pokojích. Na každém z nich je umyvadlo s teplou a studenou vodou. Toalety jsou na poschodích, koupelna a sprchy v suterénu. Jídelna s restaurací má kapacitu 120 míst. Tři společenské místnosti s celkovou kapacitou 100 míst jsou vybaveny televizorem, mohou sloužit též jako učebny. (k dispozici je tabule a klavír) V bezprostřední blízkosti hlavní budovy je stylově přizpůsobena jednopatrová budova dependance Gočár, kde jsou dvou a čtyřlůžkové pokoje, vždy dva mají pod jedním uzavřením WC a koupelnu. V budově je společenská místnost. Součástí penzionu je lesopark, kde si mohou odpočinout nejen ubytovaní hosté, ale i zájezdy při své zastávce na oběd, nebo občerstvení. V areálu je možno parkovat osobní automobily i autobusy zdarma.

Pro sportovní vyžití je v areálu volejbalové hřiště a stolní tenis. Při pobytu je možno zprostředkovat jízdy na koni. V budově je kulečník a elektrické šipky. Je možné zapůjčit hry a knihy pro všechny věkové skupiny. K nákupu hraček, porcelánu a jiných suvenýrů poslouží naše přímo v penzionu. Zařízení je obzvlášť vhodné pro skupiny dětí, jak ze základních, tak mateřských škol které zde mohou trávit školu v přírodě, důchodce, nebo handicapované občany. Zázemí a vybavení penzionu je vhodní i pro pořádání firemních školení, akcí, rodinných oslav. Rodiče s dětmi ocení rozsáhlý park, kde se jejich děti mohou vyřádit.

Specifikace provozu:

celoroční

Počet pokojů:

47

Kapacita lůžek:

96

Služby v místě a okolí
Kamenický Šenov leží na rozhraní tří turistických oblastí, Českého středohoří, Lužických hor a Národního parku Českosaského Švýcarska. Díky této poloze je ideálním východiskem pro pěší, tak pro cykloturistiku. V okolí lze nelézt řadu pamětihodností, ale i přírodních míst, která stojí za shlédnutí. V nedaleké České Kamenici naleznete banky, bankomaty, poštu, přímo v obci autobus, vlak nebo taxi. Samozřejmostí jsou restaurace, obchody, či nákupní centra, koupaliště, nebo tenisové kurty. Plavecký bazén, bowling naleznete v 16km vzdáleném Děčíně.

Tisk zařízení

 

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 19.05.2024 AŽ 19.06.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Pondělí 20.05.

25°C
12°C

Úterý 21.05.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

• Doporučení kamaráda
26.9% (20327)

• Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (14152)

• Nabídka z reklamních letáků
18.9% (14305)

• Last minute
18.1% (13698)

• Prostřednictvím internetu
17.4% (13191)

Celkem hlasů: 75673

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.