E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Sobota, 27. 04. 2024
Svátek slaví Jaroslav
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

HOTEL SKLÁRNA V HARRACHOVĚ (Krkonoše)

Adresa: 

Harrachov

Kapacita lůžek: 

53

Minimální cena za lůžko: 

150 CZK / 150 CZK (V sezoně / Mimo sezonu)

 

Hotel Sklárna

Typ ubytování:

hotel

Adresa:

Harrachov 95
512 46 Harrachov

Telefon:

+420 481 528 141

Fax:

+420 481 528 148

Mobil:

+420 732 865 127

Hot line:

+420 732 865 127

E-mail:

person@sklarnaharrachov.cz

www:

www.sklarnaharrachov.cz

Počet lůžek - 53 Pokoj s umyvadlem Veřejný telefon Jazykové znalosti Stravování Společná kuchyň Televizní místnost Klubovna Úschovna lyží Parkoviště
Akceptujeme zvířata


Popis zařízení
Ubytování se nachází v objektu, který se nachází v areálu sklárny a minipivovaru v Harrachově. Tento hotel je vhodný pro pobyt rodin, škol, kolektivů, jako školy v přírodě, sportovní kurzy a podobně, individuálních turistů. Pro Váš pobyt je zde připraveno 53 lůžek ve 4, 3 a 2 lůžkových pokojích. Objekt obsahuje sociální zařízení (sprchy, WC) na patře, 2 kuchyňky a společenskou místnost s televizí a satelitem. Stravování lze objednat v jídelně v přízemí ubytovny.

Pro hosty je možné zajistit exkurzi do provozu sklárny, která je druhá nejdéle pracující sklárna v Čechách a Evropě.

Dále je možné využít zdejšího pivovaru jak k ochutnávce kvasnicového piva, tak využít zdejší restauraci ke stravování. Vaří se zde pivo podle tradiční receptury z několika druhů sladovnického ječmene a kombinací několika druhů chmele. Je používána neupravovaná voda z horského pramene, která je měkká a kyselá, bez jakýchkoliv příměsí těžkých kovů a dalších škodlivin. Pivo po uvaření zhruba 7 až 10 dní kvasí, potom měsíc až tři měsíce zraje v ležáckých tancích a až potom je podáváno ke konzumaci. Pivo obsahuje pouze přírodní látky (pektiny, kvasinky, cukr a soubor vitamínů), což ve svém komplexu působí blahodárně na lidský organismus. Naše pivo je tudíž mimořádně zdravé a neničíme jeho složky filtrací ani pasterizací. Snad jedinou nevýhodou našeho piva je krátká doba uskladnění. Přejeme Vám dobrou chuť a loučíme se s pivovarským pozdravem: Dej Bůh štěstí!

K minipivovaru je připojena pivovarská restaurace, která je vybavena ve staročeském stylu. Krásné velké dubové stoly a lavice, na které se usadí až 150 hostů jsou chloubou restaurace. V restauraci se čepuje pivo přímo z tanků dole v minipivovaru, což má příznivý vliv na kvalitu a chuť piva. Je zde možno shlédnout, jak se vaří pivo, v krásných měděných varnách, které jsou umístěny v rohu restaurace. Samozřejmostí je staročeská kuchyně s výběrem těch nejlepších jídel jako například pečená nebo uzená kolena, bramboráčky se sýrem, a další.

V naší prodejně je možno zakoupit krásné půllitry, popelníky a tácky pod pivo vyrobené ve zdejší sklárně.

Specifikace provozu:

celoroční

Počet pokojů:

18 z toho 4 dvoulůžkové, 11 třílůžkových a 3 čtyřlůžkové

Kapacita lůžek:

53

Služby v místě a okolí
Harrachov je centrem zimních sportů, přímo v něm nebo jeho okolí je nepřeberné množství lyžařských vleků a lanovek. Pro milovníky běžek je zde řada tratí. V létě je naopak východiskem pro pěší, či cyklistické výlety do Krkonoš nebo Jizerských hor. Pokud Vás sportování unaví, je zde velké množství restaurací ale i tenisových kurtů, golf nebo bowling. Jezdí sem autobus a vlak, je zde řada bankomatů a banka. V případě problémů s Vašim sportovním vybavením Vám pomohou ve ski servisech, opravnách kol, nebo Vám rovnou vybavení zapůjčí.

Dále provozujeme:
Muzeum skla
Restaurace a pivovar Sklárna

Tisk zařízení

 

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 27.04.2024 AŽ 27.05.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Neděle 28.04.

25°C
12°C

Pondělí 29.04.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

• Doporučení kamaráda
26.9% (20113)

• Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13952)

• Nabídka z reklamních letáků
18.9% (14117)

• Last minute
18.1% (13498)

• Prostřednictvím internetu
17.4% (12989)

Celkem hlasů: 74669

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.