E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Úterý, 23. 07. 2024
Svátek slaví Libor
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Aktivní dovolená

Prašný dvůr (Liberecko)

Adresa: 

Heřmánkova 13
460 01 Liberec

Mobil: 

+420 603 711 651

E-mail: 

prasnydvur@post.cz

Web: 

http://mujweb.cz/www/prasny-dvur/

Stáj "PRAŠNÝ DVŮR" je součástí jezdeckého oddílu a členem se může stát každý z vás, kdo se této zálibě může věnovat alespoň 2 až 3 hodiny v týdnu. Přesné informace o možnostech členství v jezdeckém oddílu získáte na níže uvedeném telefoním čísle nebo přímo na místě.

 

Stáj "PRAŠNÝ DVŮR" provozuje své vyjížd'ky na koních již od roku 1990. Začátky si první z jezdců mohou pamatovat z Frýdštejna. Nyní se stáj nachází v Machníně na okraji Liberce, kam dojíždí i městský autobus č. 16 a vlak na Hrádek. Původní stáj Státních lesů znovu slouží koním a jejich fanouškům. Máte hned několik důvodů, proč tuto stáj se 14 krásnými koňmi navštívit. Můžete si například udělat malý výlet s dětmi a podívat se na koníky pasoucí se po celý den na pastvinách. Na požádání vám vaše děti zkušení jezdci rádi povodí, a rodiče si mohou vyjet také, každý na jednom z koní. Tento rodinný výlet může být nasměrován ke hradu Hamrštejn, na Ovčí horu nebo do lesů u Karlova. Všude je krásná příroda. A po hodině jízdy přijde určitě všem k chuti občerstvení v blízké cukrárně. Stejnou možnost mají i pokročilejší jezdci, kteří si mohou domluvit kromě jednohodinového i delší výlet, například na Andělskou horu, do Krásné Studánky, Mníšku i dál.

Tisk zařízení

 

SEZNAM ZAŘÍZENÍ V OKOLÍ:

internal error 1021:Disk full (/tmp/#sql_2c4_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")