E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Pátek, 29. 03. 2024
Svátek slaví Taťána
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Aktuality

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Aktuality

Zpět na předchozí stránku

12.10.2012

Oslava 25. výročí Základní školy Špičák v České Lípě

 

Náměstkyně ministra školství, mládeže a tělovýchovy paní Ing. Eva Bartoňová, která je kandidátkou na hejtmanku libereckého kraje za ODS, na středu 10. října přijala pozvání k oslavě 25. výročí školy Špičák v České Lípě, na kterou ji pozval ředitel školy, pan Libor Šmejda.

 

"Velmi mě zaujalo, jak k tomuto výročí vedení školy přistoupilo, protože setkávání bývalých žáků s těmi současnými, a to vč. učitelského sboru, považuji za důležitou příležitost k navázání nových kontaktů a udržení a rozvíjení těch stávajících. Oslavy se zúčastnilo hodně příznivců školy, vč., žáků a zástupců učitelského sboru. Pan ředitel všechny zájemce provedl po škole, měli jsme možnost podívat se do jednotlivých tříd, ale také do oddychových prostor, ve kterých si žáci buď mohou číst knížky nebo si třeba zasportovat či zahrát divadlo. Škola se mi velmi líbila, je na první pohled vidět, že je v dobrých rukou. V současnosti se čím dál více začínají využívat moderní způsoby výuky, děti mají možnost pracovat na počítačích, učitelé si pro ně připravují interaktivní prezentace a cvičení. Je skvělé vidět děti ve třídě na výuce, která je vedena nejen naučnou, ale i zábavnou formou tak, aby je zaujala a udržela jejich pozornost. Také mě zaujalo, že škola poskytuje vzdělání podle vzdělávacího programu ?Všichni nemohou být nejlepší, ale úspěšný může být každý?, kdy podstatou tohoto programu je předat žákům základy moderního všeobecného vzdělání. Rovněž škola již patnáctým rokem otevírá přípravný ročník pro děti ze znevýhodněného socio-kulturního prostředí, aby si postupně zvykly na školní docházku, protože přechod do první třídy je pro ně potom mnohem snazší." Říká paní Ing. Eva Bartoňová.














Zpět na předchozí stránku

 

Počasí

Sobota 30.03.

25°C
12°C

Neděle 31.03.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

Doporučení kamaráda
27% (19829)

Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13734)

Nabídka z reklamních letáků
18.9% (13895)

Last minute
18.1% (13263)

Prostřednictvím internetu
17.3% (12736)

Celkem hlasů: 73457

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.