E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Pátek, 29. 03. 2024
Svátek slaví Taťána
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Aktuality

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Aktuality

Zpět na předchozí stránku

12.10.2012

Kandidátkou na hejtmanku libereckého kraje za ODS na návštěvě frýdlantské nemocnice

 

Náměstkyně ministra školství, mládeže a tělovýchovy paní Ing. Eva Bartoňová, která je kandidátkou na hejtmanku libereckého kraje za ODS, na úterní dopoledne 9. října přijala pozvání na návštěvu nemocnice Frýdlant s.r.o., a to od starosty města Frýdlant a spolukandidáta do krajských voleb, pana Dana Ramzera.

 

Tato nemocnice má svoji tradici již od počátku minulého století a už v té době disponovala interními, chirurgickými a porodnickými lůžky. Porodnice zde fungovala až do roku 2008, nicméně gynekologické oddělení funguje stále.

"Toto oddělení jsme také spolu s panem starostou navštívili. V současnosti je nemocnice majetkem města Frýdlantu a provoz zajišťuje plně v pronájmu společnost Nemocnice Frýdlant s.r.o. Tak jako v mnohých zdravotnických zařízeních, ani zde není situace jednoduchá, a to především z ekonomického hlediska. Jedná se o nemocnici menšího typu, nicméně je klíčovou nejen pro obyvatele Frýdlantu, ale především pro lidi ze spádových oblastí. Tak, jak jsem se dozvěděla z diskuse s vedením nemocnice, zdejší lékařský tým ročně uskuteční o několik set operací více, než-li v jiných nemocnicích podobného typu. Zaujal mě zde naprosto osobní přístup personálu k pacientkám až rodinného typu. To považuji za velmi důležité, protože ve většině případech psychická pohoda lidí léčících se z různých nemocí hraje důležitější roli, než samotný léčebný proces. Domnívám se, že takovéto fungující zdravotnické zařízení si zaslouží stabilní podmínky do budoucna a samozřejmě i podporu ze strany místní i krajské samosprávy." Říká paní Ing. Eva Bartoňová.


Zpět na předchozí stránku

 

Počasí

Pátek 29.03.

25°C
12°C

Sobota 30.03.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

• Doporučení kamaráda
27% (19802)

• Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13715)

• Nabídka z reklamních letáků
18.9% (13872)

• Last minute
18.1% (13246)

• Prostřednictvím internetu
17.3% (12710)

Celkem hlasů: 73345

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.