E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Pátek, 29. 03. 2024
Svátek slaví Taťána
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Aktuality

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Aktuality

Zpět na předchozí stránku

09.10.2012

Den otevřených dveří Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské Kamenický Šenov

 

Na pondělní dopoledne 8. října uspořádal ředitel Střední uměleckoprůmyslové sklářské školy Kamenický Šenov, Ing. Petr Kolč, den otevřených dveří.

 

"Tuto nejstarší sklářskou školu v Evropě považuji za výjimečnou, a proto jsem pozvání od pana ředitele moc ráda přijala. Dne otevřených dveří se rovněž zúčastnil starosta Kamenického Šenova a zástupce společnosti Preciosa, která velmi úzce se školou spolupracuje. To považuji za důležité a spolupráci mezi školami a podnikatelským sektorem zcela podporuji." Říká kandidátka do krajských voleb za ODS paní Ing. Eva Bartoňová.

Už během studia totiž mohou studenti díky této spolupráci propojit své studium s praxí, pracovat zde na svých ročníkových či maturitních pracích a posléze se po absolvování studia v dané firmě případně profesně uplatnit. Tento druh spolupráce má pro školu nejen finanční přínos, ale především zajišťuje studentům určitý fundament v rámci vytváření jejich profesního profilu do budoucna.

A co této škole popřála náměstkyně ministra školství, mládeže a tělovýchovy paní Ing. Eva Bartoňová? "Moc bych přála této uměleckoprůmyslové sklářské škole, aby se stala nejen soběstačnou, ale rovněž jakýmsi "ostrůvkem" - zajímavým místem pro další mladé lidi, kteří by sklářský obor nejen vystudovali, ale také ho ovládali jako řemeslo a uplatnili se s ním v praxi."





















Zpět na předchozí stránku

 

Počasí

Sobota 30.03.

25°C
12°C

Neděle 31.03.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

• Doporučení kamaráda
27% (19806)

• Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13718)

• Nabídka z reklamních letáků
18.9% (13873)

• Last minute
18.1% (13248)

• Prostřednictvím internetu
17.3% (12713)

Celkem hlasů: 73358

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.