E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Úterý, 19. 03. 2024
Svátek slaví Josef
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Aktuality

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Aktuality

Zpět na předchozí stránku

08.10.2012

Dětský den v Jablonci nad Nisou

 

V sobotu 6. října se v Jablonci nad Nisou konal dětský den, který se uskutečnil v areálu volno časových aktivit. V rámci připraveného programu si přišly na své všechny věkové kategorie "Jablonečáků". Pro děti zde byly připraveny různé soutěže, jednou z nich byla soutěž v pouštění draků.

 

O zábavu dětí se postarali animátoři, a dokonce si ještě mohla přítomná dítka domů odnést památku v podobě pomalovaného obličeje dle vlastního přání. Za úspěšnost v jednotlivých soutěžích byly děti odměněny různými cenami v podobě Rychlých špuntů, her, hraček, balonků nebo Lipo bonbonů. Nejen pro děti zde bylo připraveno sportovní vyžití, např. prezentace a možnost vyzkoušet si hru baseballu.

Nechyběla ani kultura, v rámci kreativních dílen si zde děti mohly vyrobit svoji vlastní dřevěnou hračku. Pro ?dospěláky? zde byl připraven zdravotnický stan, kde si každý zájemce mohl třeba nechat změřit cholesterol, nebo zjistit, jak je na tom s obsahem škodlivin v plicích, případně, zda netrpí zeleným zákalem očí.

Akce se zúčastnila náměstkyně ministra školství, mládeže a tělovýchovy paní Ing. Eva Bartoňová i další kandidáti do krajských voleb.

"Velmi mě zaujal stan Červeného kříže, kde instruktoři učili především zástupce mladé generace pravidla první pomoci a nechyběla ani praktická ukázka. Mně osobně se dětský den velmi líbil a pevně věřím, že se líbil i všem obyvatelům Jablonce nad Nisou, kteří na akci dorazili." Říká paní Ing. Eva Bartoňová, kandidátka na hejtmanku libereckého kraje za ODS.



































Zpět na předchozí stránku

 

Počasí

Středa 20.03.

25°C
12°C

Čtvrtek 21.03.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

Doporučení kamaráda
27% (19752)

Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13683)

Nabídka z reklamních letáků
18.9% (13841)

Last minute
18% (13202)

Prostřednictvím internetu
17.3% (12669)

Celkem hlasů: 73147

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.