E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Pátek, 29. 03. 2024
Svátek slaví Taťána
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Aktuality

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Aktuality

Zpět na předchozí stránku

30.01.2007

Vsetín

Městem už vedou běžecké stopy

 

Příznivci nenáročného běžkování si i letos přijdou na své. Vsetínská radnice jim totiž nechala upravit první běžecké tratě v centru města. A pokud se ještě zlepší sněhové podmínky, další trasy prohrne.

 

?Stejně jako vloni jsme sněžným skútrem upravili trať od splavu na Ohradě až na Hovězí a od houpacího mostu po semetínský most,? informoval místostarosta Jaromír Kudlík. V obou směrech tak vznikly trasy dlouhé přibližně 15 kilometrů. A to i přesto, že sněhové podmínky ještě nejsou ideální. Pokud se však situace zlepší, milovníci bílé stopy si budou moci vybrat i z dalších okruhů. ?Chceme prohrnout také okruh v průmyslové zóně,? dodává Kudlík s tím, že stopy se upravují skútrem, který město pořídilo před dvěma lety z dotace od ministerstva pro místní rozvoj.
Pokud zima vydrží a sněhové podmínky se zlepší, budou spokojeni i náročnější běžkaři. Pro ty bývá pravidelně upravován hřeben Vsetín, Cáb ? Soláň ? Bumbálka, který navazuje na trať Velké Karlovice ? Horal, a okruh kolem Cábu. Vloni se prohrnovaly také tratě ze Syrákova na Vartovnu a ze Syrákova přes Chléviska na Žambošku. ?Pokud bude dostatek sněhu, to znamená aspoň půl metru na hřebenu, chceme v tom pokračovat( i letos,? zakončil Kudlík.

Zdroj : info-cestování.cz

Zpět na předchozí stránku

 

Počasí

Sobota 30.03.

25°C
12°C

Neděle 31.03.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

Doporučení kamaráda
27% (19827)

Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13733)

Nabídka z reklamních letáků
18.9% (13894)

Last minute
18.1% (13263)

Prostřednictvím internetu
17.3% (12735)

Celkem hlasů: 73452

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.