E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Neděle, 12. 05. 2024
Svátek slaví Pankrác
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Aktuality

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Aktuality

Zpět na předchozí stránku

01.11.2006

Konference o cestovním ruchu a lázeňství

 

Společnost Vincenze Priessnitze pořádá mezinárodní konferenci o cestovním ruchu a lázeňství - Dny Vincenze Priessnitze.

 

Ve spolupráci s partnery projektu připravuje tuto čtyřdenní odbornou akci v termínu 7. - 10. prosince 2006. Nosným tématem konference je postavení lázeňství v cestovním ruchu.

Program akce zahrnuje přednáškové bloky s následujícími tématy:
- Význam Vincenze Priessnitze pro Jesenicko
- Úloha státu a obce v rozvoji lázeňství
- Marketing a management v lázeňství
- Novinky v lázeňství
- Vliv atmogeografie na život člověka

Přednáškové bloky jsou doplněny bohatým společenským, kulturním i relaxačním programem. Účast na akci mezinárodního významu přislíbili odborníci z Česka i zahraničí.
Oficiální záštitu nad touto jedinečnou událostí převzali manželé Dagmar a Václav Havlovi a hejtman Olomouckého kraje RNDr. Ivan Kosatík.
Akce je garantována Českou lékařskou komorou a je zařazena do systému celoživotního vzdělávání lékařů, fyzioterapeutů a zdravotních sester s odpovídajícím bodovým ohodnocením.
V rámci konference je připravena řada doprovodných aktivit: výstava fotografií jesenických profesionálních i amatérských fotografů s názvem ?Vítejte v Jeseníkách?; koncert smyčcového kvarteta Inflagranti, dobročinná aukce pro Dětský domov Jeseník, prezentační výstava mikroregionů a obcí, atd.
Při slavnostním zahájení bude poprvé v historii udělena cena Vincenze Priessnitze za celoživotní přínos v rozvoji lázeňství. Při této příležitosti bude také slavnostně pokřtěna kniha o Vincenzi Priessnitzi.
"Chceme přispět k rozvoji cestovního ruchu přípravou odborné akce mezinárodního významu s kvalitním doplňkovým programem vhodným nejenom pro odbornou, ale i laickou veřejnost. Rádi bychom z jesenických lázní udělali místo každoročního setkání odborníků v cestovním ruchu a lázeňství. Věříme, že se nám podaří vytvořit neměnnou tradici Dnů Vincenze Priessnitze se stále rostoucím významem na poli evropských konferencí o cestovním ruchu," řekl MUDr. Jaroslav Novotný, předseda Společnosti Vincenze Priessnitze.
Výroční cena Vincenze Priessnitze za celoživotní přínos v rozvoji lázeňství bude letos udělena poprvé. Už v tuto chvíli ovšem známe jméno jejího nositele, které samozřejmě zůstane utajeno až do slavnostního zahájení konference, kdy bude cena předána,? řekla Doc. MUDr. Dobroslava Jandová za Společnost Vincenze Priessnitze.

Zdroj : Společnost Vincenze Priessnitze

Zpět na předchozí stránku

 

Počasí

Pondělí 13.05.

25°C
12°C

Úterý 14.05.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

Doporučení kamaráda
26.9% (20188)

Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (14022)

Nabídka z reklamních letáků
18.9% (14168)

Last minute
18.1% (13566)

Prostřednictvím internetu
17.4% (13053)

Celkem hlasů: 74997

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.