Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko
24.10.2005
Přípravy veletrhu pro hotelnictví a gastronomii HORECA (2. ? 4. 11. 2005, Praha ? Veletržní palác) vrcholí. Úspěšnost minulého ročníku se ukazuje na obsazenosti výstavních ploch, které |
organizátoři rozšiřují zhruba o polovinu. Souběžně s veletrhem opět proběhne také ve Veletržním paláci odborná výstava vín VÍNO A LIDÉ, organizovaná společností MIKA CZ. Předpokládá se celková účast zhruba 130 firem.
Oba veletržní projekty jsou součástí uceleného konceptu akcí ho.re.ca ? souběžně se v Praze koná odborná konference managementu hotelnictví a gastronomie CZECH HORECA SUMMIT (organizovaná společností INCOMA Consult ve spolupráci s Vysokou školou hotelnictví v Praze 8, s. r. o.), sommeliérská soutěž TROPHEÉ BOHEMIA SEKT (organizovaná Českomoravskou vinařskou a. s., BOHEMIA SEKT), Celostátní setkání HOREKAFEST (organizované Sdružením HO.RE.KA ČR) a řada dalších odborných programů.
Co aktuálního přinese letošní ročník veletrhu HORECA?
Zvláště posílila nomenklaturní část gastronomie ? mezi řady vystavovatelů se zařadily další přední české potravinářské společnosti, které mají připravenou ucelenou koncepci nabídky pro segment ho.re.ca. Návštěva veletrhu bude tedy zpestřena řadou ochutnávek a zajímavostí. K tomu jistě přispěje i široký doprovodný program, který je věnován především prezentaci kvalitní tzv. zážitkové gastronomie. Návštěvník bude moci ochutnat řadu značek káv a sledovat umění baristů v rámci kvalifikace soutěže MISTR KÁVY, navštívit prestižní barmanskou soutěž organizovanou Českou barmanskou asociací, shlédnout trendy ve výrobě čajového pečiva v rámci soutěže ?Čajové pečivo HORECA?, vyhlášené Asociací kuchařů a cukrářů ČR, nechat se inspirovat soutěží HORECA JUNIOR v možnostech stolování a prostírání??zajímavostí a novinek bude celá řada. Provozovatel hotelového nebo gastronomického zařízení má možnost získat řadu zajímavých obchodních kontaktů a zjistit aktuální nabídku služeb a zboží na trhu. Na ploše se budou prezentovat desítky renomovaných firem ? stabilních dodavatelů do segmentu ho.re.ca. Vystavovatelé jsou z oboru provozního vybavení, interiérů ho.re.ca, potravin a gastronomie. Odprezentují to nejlepší a ve své nabídce se utkají v rámci prestižních soutěží EXPONÁT HORECA a PRODUKT ROKU DODAVATELI SDRUŽENÍ HO.RE.KA ČR.
A jaký vás čeká program prvního listopadového týdne?
2. listopadu bude odborná část veletrhu věnovaná kávě a kávové kultuře. Na ploše necelých 300 m2 proběhne Kvalifikace mistrovství baristů České republiky ? MISTR KÁVY 2005. Souběžně proběhne prezentace soutěže ?Čajové pečivo HORECA?. Současně bude na ploše veletrhu porota složená z řad předních odborníků z oboru hotelnictví a gastronomie hodnotit přihlášené produkty do soutěže EXPONÁT HORECA 2005.
Zdroj : Gastroland
Čtvrtek 26.12. |
|
25°C |
|
Pátek 27.12. |
|
23°C |
Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?
• Doporučení kamaráda
26% (22884)
• Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.9% (16664)
• Nabídka z reklamních letáků
19% (16755)
• Last minute
18.4% (16172)
• Prostřednictvím internetu
17.7% (15637)
Celkem hlasů: 88112
Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver
Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.