E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Pátek, 29. 03. 2024
Svátek slaví Taťána
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Aktuality

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Aktuality

Zpět na předchozí stránku

07.06.2005

Corinthia Ski & Golf Resort

Hotely Corinthia míří na lyžařské svahy v Rakousku

 

Společnost Corinthia Hotels International (CHI) ukončila jednání s developery a uzavřela dvacetiletou smlouvu na provozování lyžařského a golfového střediska ?Corinthia Ski & Golf Resort?

 

v městečku Haus im Ennstal v horské oblasti Dachstein-Tauern v Rakousku. Projekt na vybudování resortu byl představen tento měsíc na tiskové konferenci na radnici města, které předsedal hejtman rakouské spolkové země Štýrsko.
Zasazeno v jedinečné horské krajině, středisko Corinthia Ski & Golf Resort bude vybudováno vedle stávajícího 18ti jamkového golfového hřiště na úpatí hory a bude otevřeno ve druhé polovině roku 2006. Projekt zahrnuje výstavbu pětihvězdičkového hotelu se 182 pokoji a golfové vesnice s vlastní golfovou akademií a tréninkovým centrem.

V tomto novém luxusním horském hotelu bude i několik apartmánů s otevřeným krbem, jaccuzzi, vlastním balkonem a cvičným odpalištěm, dále pak Executive Club, hlavní restaurace, restaurace Rickshaw specializovaná na dálnovýchodní kuchyni, kavárna, zimní zahrada a rozsáhlé wellness centrum s bazénem, saunou a zdravotní péčí. V hotelu se bude také nacházet 450 čtverečních metrů konferenčních a jednacích prostor, což znamená, že se v regionu zařadí k leadrům v kategorii pětihvězdičkových hotelů.
Středisko Corinthia Ski & Golf Resort nabídne hostům ideální kombinaci dvou hlavních sportovních aktivit ? golfu a lyžování, a tak bude plné života po celý rok v oblasti, která už dnes přitahuje téměř půl milionů návštěvníků ročně.

?Tento nový projekt představuje milník v plánech společnosti Corinthia na další rozšíření. Nejenže to je naše první aktivita v Rakousku, ale také poprvé překračujeme pomyslné hranice rekreačních středisek a hotelů ve městech nebo u moře. To jistě přidá nový rozměr do našeho portfolia luxusních hotelů, které kromě high-class konferenčních center a dovolených u moře nabídne tolik oblíbené lyžařské a golfové dovolené?, uvedl Paul Pisani, ředitel obchodního developmentu společnosti Corinthia Hotels International, který podepsal provozní smlouvu jménem operátora na Maltě.
Lyžařské středisko Haus patří k těm nejlepším, které Rakousko nabízí. V roce 1983 hostilo Mistrovství světa v alpském lyžování a v roce 1999 Mistrovství světa ve klasickém lyžování. V současné době kandiduje na pořádání mistrovství v roce 2009. V regionu se nachází 86 kabinkových a sedačkových lanovek a 167 kilometrů sjezdovek v devíti lyžařských oblastech, to vše je k dispozici alespoň 140 dnů v roce.

Stejně jako lyžařské středisko, i 18ti jamkové golfové hřiště patří k těm nejlepším v Rakousku a je členem seznamu top golfových hřišť ?Leading Golf-Courses? v Rakousku. Bylo založeno v roce 1990, má vynikající driving range a club house a umožňuje asi 190 golfových dnů v roce. K tomuto areálu nyní přibude hotelové 18-ti jamkové hřiště a golfová akademie.

Corinthia Hotels International provozuje 20 čtyřhvězdičkových a pětihvězdičkových hotelů v Belgii, České republice, Maďarsku, Libyi, na Maltě, v Portugalsku, Rusku, Gambii, Togu, Turecku a Tunisku.

Zdroj : Towers Corinthia

Zpět na předchozí stránku

 

Počasí

Sobota 30.03.

25°C
12°C

Neděle 31.03.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

Doporučení kamaráda
27% (19814)

Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13723)

Nabídka z reklamních letáků
18.9% (13883)

Last minute
18.1% (13255)

Prostřednictvím internetu
17.3% (12722)

Celkem hlasů: 73397

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.