E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Pátek, 03. 05. 2024
Svátek slaví Alexej
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Aktuality

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Aktuality

Zpět na předchozí stránku

01.06.2005

Atraktivní nakupování na hraničních přechodech

Z Duty Free je Travel Free

 

Myslíte si, že možnost nákupu v Duty Free Shopech skončila vstupem České republiky do EU? Omyl. I dnes můžete na hraničních přechodech koupit parfém či litrovou láhev alkoholu za neuvěřitelně

 

nízkou cenu. Na projekt Duty Free Shopů navázala firma Travel Free, s.r.o., která provozuje síť obchodů s názvem Global Travel Free Shop. Obchody najdete na následujících hraničních přechodech s Německem a Rakouskem: Rozvadov (starý přechod), Folmava, Studánky, Dolní Dvořiště, Mikulov, Hřensko a Aš.
Jste majitelem autobusu, či vlastníte cestovní kancelář či agenturu? Firma Travel Free, s.r.o. nabízí všem autobusovým a cestovním agenturám provizi za každý autobus, který s cestujícími přejíždí hraniční přechod a zastaví na krátkou přestávku v Global Travel Free Shopu. Provize mohou být vypláceny vaší agentuře na základě faktur dle uzavřené dohody s centrálou Travel Free, nebo přímo řidičům formou oblíbených slevových poukázek do obchodu. Zde se nabízí možnost nákupu cukrovinek, kávy, alkoholu, parfémů a další kosmetiky ? a to vše za ceny z dob duty free. Kromě nákupu mohou cestující využít toalety či se občerstvit kávou. S trochou nadsázky se dá říct, že nemusíte ani hnout prstem a vyděláváte.
Zastávka v obchodu s exkluzivním zbožím za lidové ceny může obohatit program zájezdu. ?Na základě našich zkušeností můžeme potvrdit, že zájem Čechů i cizinců o nákup v Global Travel Free Shopech stále roste a každý zájezd, jehož program obsahuje zastávku v shopu, získává na atraktivnosti,? říká Ing. Pavel Monhart, ředitel společnosti Travel Free, s.r.o. a dodává: ?I díky rozsahu nabídky získávají naše obchody stále více pravidelných zákazníků.?
Za méně peněz získáte v Global Travel Free Shopech více. Jako každý nakupující si určitě i vy kladete otázku: ?Proč nemít za nižší cenu než ve vnitrozemí o 50 % větší parfém či o 40 % větší láhev svého oblíbeného alkoholu?? Říkáte si, že to není možné? Prohlédněte si ceny speciální nabídky na webu Travel Free a rychle změníte názor.

Zdroj : C.O.T.

Zpět na předchozí stránku

 

Počasí

Sobota 04.05.

25°C
12°C

Neděle 05.05.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

• Doporučení kamaráda
26.9% (20137)

• Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13988)

• Nabídka z reklamních letáků
18.9% (14139)

• Last minute
18.1% (13538)

• Prostřednictvím internetu
17.4% (13022)

Celkem hlasů: 74824

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.