E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Čtvrtek, 25. 04. 2024
Svátek slaví Marek
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Aktuality

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Aktuality

Zpět na předchozí stránku

09.05.2005

Platební karty

Ze zahraničních bankomatů je možné vybírat i za nízký poplatek

 

Čipová karta typu VISA Electron s názvem Holiday karta má tu výhodu, že její majitel platí poplatek ve výši 29 korun za výběr z kteréhokoli bankomatu v zahraničí.

 

Jednou z možností, kterou nabízejí platební karty, je výběr z bankomatu. Této výhody přitom držitelé mohou využívat po celém světě. Stinnou stránkou jsou ale poplatky za použití zahraničního bankomatu. Za takovou transakci klient zaplatí ve většině případů více než sto korun. Výjimkou v tomto směru je nová Holiday karta vydávaná Volksbank.
Od května vydává Volksbank CZ čipovou kartu typu VISA Electron se zvláštním cenovým tarifem pro výběr hotovosti z bankomatů v zahraničí, pod názvem Holiday karta. Tato karta je poskytována zdarma v rámci cenových programů FIT konto, STYL konto a Program EXCLUSIVE a její výhodou je poplatek ve výši 29 korun za výběr z kteréhokoli bankomatu v zahraničí (i mimo Volksbank).
Holiday karta je mezinárodní elektronická platební karta VISA Electron s čipovou technologií, která slouží k jejímu většímu zabezpečení. Jedná se o debetní kartu, jež je plně vázána na stav na běžném účtu klienta, přičemž zúčtování transakcí se provádí průběžně. Holiday karta bude vydávána až do vyčerpání zásob - maximálně ale do konce října letošního roku. Karta bude mít platnost tři roky.
"S Holiday kartou v ruce se klientům otevírají milióny obchodních míst, kde mohou pohodlně a bezpečně platit za vybrané zboží a služby, a především více než 800 tisíc bankomatů, kde získají hotovostní peníze za jednotnou a velmi nízkou cenu 29 korun," říká Oldřich Kračmer, ředitel marketinku Volksbank CZ.
Nejlevnější variantou účtu, ke kterému mohou klienti Volksbank tuto kartu získat, je Fit konto. To stojí 45 korun měsíčně - zahrnuje běžný účet, spořící konto, jednu platební kartu dle výběru a možnost okamžitého kontokorentního úvěru. K účtu lze zřizovat zdarma trvalé příkazy, SIPO platby a povolená inkasa. Samozřejmostí je měsíční výpis zasílaný poštou zdarma a využívání Infoterminálů na všech pobočkách Volksbank.
O 44 korun měsíčně více zaplatí klient, který si ve Volksbank zvolí Styl konto. Za vyšší cenu získá navíc internetové bankovnictví, cestovní pojištění, druhou platební kartu pro rodinného příslušníka za poloviční cenu.
Klienti Volksbank, který některý z těchto balíčkových účtů využívají a často cestují do zahraničí, by o nabídce Holiday karty měli popřemýšlet. Nabídka se zdá skutečně výhodná.

Zdroj : IHNED

Zpět na předchozí stránku

 

Počasí

Pátek 26.04.

25°C
12°C

Sobota 27.04.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

• Doporučení kamaráda
27% (20045)

• Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (13878)

• Nabídka z reklamních letáků
18.9% (14043)

• Last minute
18.1% (13430)

• Prostřednictvím internetu
17.4% (12905)

Celkem hlasů: 74301

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.